1 / gener / 2010


 

 1. 1 Tirai

  Em sembla que estic d’acord amb això que escriure és un acte ridícul regit per l’egocentrisme i la vanitat. I llegir…. potser també… No sé, sigui com sigui, m’has fet pensar!

 2. 2 Milevas

  Fugida patètica per la pàgina 30.
  Si ara em quedo, com abraço?

 3. 3 Ini

  Jo menjo carmels a veure si el sucre fa que les parts trencades s’enganxin.

 4. 4 Líds

  Sempre et llegeixo i et rellegeixo, i et veig com quan em feies un besito de bon dia al bar..però aquest post se m’havia passat per alt i ara, al llegir-te m’has fet plorar. Em reconec en el que escrius i crec que més que mai tinc alergia a les abraçades, però suposo que acabaré matant a l’eterna aranya…Whatever works com diu l’Allen.

  envia’m algun helic+opter al rescate!

 5. 5 Raúl"el granadino"

  “Leer no es mejor, es la acción patética de alguien que no tiene a nadie cerca a quien abrazar”Si esto lo dice Paul Eluard o Thomas Mann estaria entre sus citas celebres.Lo dice esta chica que esta llena de luz.

Comentaris tancats.